Efterfødselstræning – Min mors mave

Efterfødselstræning på små hold og med god plads til mor og baby. Vi træner funktionelt, for at genskabe styrke og kontakten til din krop. Nyd at du selv er i fokus et øjeblik, mens børnene hygger sig på legetæppet – når de altså ikke er med i øvelserne.

Der er rig mulighed for individuel vejledning hvis du feks. har fået kejsersnit, oplever problemer med rectus diastase eller stadig har smerter eller ubehag fra din graviditet. Kurset er en mulighed for at nyde tiden med dit barn, samtidig med at du gør noget godt for dig selv og styrker din krop. Grundlaget for undervisningen er den nyeste forskning på området, samt flere års erfaring med før- og efterfødselstræning.

Har du brug for at tale med en jordemoder om den tidlige start med amning, familiedannelse og tanker omkring din netop overståede fødsel? Læs mere om vores tilbud til dig her Fødselv – Jordemoder ydelser.

Priser, Praktisk & Rammer

Kursus: består af 6 mødegange af 1,5 time – et billigere forløb til dig der gerne vil nå dine mål.

Pris 800 kr. 10% rabat til studerende og ledige.

Drop In: køb undervisningen gang for gang – større fleksibilitet og mere frihed i din planlægning.

Pris 149 kr pr. træning af 1,5 time. Køb foretages via appen “Peakout” 

Vi træner i The Rehab onsdage kl. 10.30-12.00

Ønsker du i stedet personlig efterfødselstræning: 10 klip + gratis introtime, pris 5500 kr, læs mere her Personlig efterfødselstræning

Er du gravid og har du spørgsmål omkring din forestående fødsel? Så læs mere her om vores tilbud til dig som gravid.

Fødselv – Individuelt forløb