Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--fdselv-bya.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/av-helper-masonry.php on line 362

Jordemoder Katrine Ellegaard

Jeg er uddannet jordemoder og arbejder, sideløbende med Fødselv, på Hvidovre hospital. Her varetager jeg jordemoderkonsultationer samt undervisning i fødselsforberedelse.

Jeg er herudover uddannet pædagog.

Ønsker du at høre mere om Katrines arbejde, så læs videre her  Om Fødselv  

At arbejde med mennesker

Tryghed, kontinuitet og høj faglighed, er essentielt i mit arbejde som jordemoder.

Jeg tror på kvindekroppens styrke og ressourcer. På at tryghed skaber ro og tillid til at opleve og gennemgå graviditet og fødsel, med fokus på det positive og styrkende i processen. For at skabe den basale tryghed, er det vigtigt for mig at møde kvinden i øjenhøjde og tage udgangspunkt i lige netop hendes graviditet og historie.

Ammevejledning

For at skabe de optimale betingelser for et vellykket ammeforløb, er det godt at forberede sig grundigt. At amme sit barn er for de fleste kvinder helt naturligt og en stor del af moderskabet. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start. Jeg tilbyder dels forbedrende amme konsultationer i graviditeten, dels hjemmebesøg efter fødslen, hvor jeg i sammen med jer ser på ammestillinger, sutteteknik, mælkeproduktion og taler med jer om alle de tanker og følelser der er forbundet med det at amme sit lille nye barn.

Jordemoder konsultationer

Jeg tilbyder konsultationer hvor der er tid. Tid til at dvæle ved tanker om graviditeten og spørgsmål til forandringerne. Nærvær i undersøgelserne, af dig og din baby. Højt fagligt niveau, samt tid og rum til din partner. I har mindst en time til jeres rådighed i hver konsultation, hvor vi også berører fødsel, amning og den første tid som familie. For den fulde fødselsforberedelse henviser jeg til  vores regulære fødselsforberedelses tilbud.

Efterfødselssamtaler

Det er ikke altid en fødsel forløber som man havde håbet, troet eller forventet. Hvis det sker, er det af stor betydning af få talt det igennem med en jordemoder. En som forstår sproget i journalen, som kan give forklaringer på hændelsesforløb og ikke mindst at lytte til din historie og sammen få bundet de sløjfer der gør, at du kan se tilbage på fødslen uden at have negative følelser eller billeder forbundet med det. Ved at få fortalt din historie og belyst den fra mange sider, kan du positivt imødegå en eventuelt kommende graviditet og fødsel.